copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Info

Vakantie in Scandinavië

Vorige dag - Volgende dag

Frösö (S) naar Gronge (N)

Geen WLAN punten vandaag

Woensdag 4 juli 2007

Vanmorgen optijd op, met het zonnetje op de tent wordt je vanzelf wakker :). Eerst even ontbijten, douchen en de tenten afbreken. Voordat we vertrokken nog even een fotootje genomen van het uitzicht op de camping, best mooi.

Eerst op zoek naar een benzine station. Dat was wel nodig, de route van gister hebben we op 1 tank gereden. Je ziet hier wel duidelijk dat het verbruik dan erg netjes is:

Ruim 400km gereden en dan nog steeds geen refill op de meter. Er ging bijna 26 liter in de tank, dus dat is ongeveer 6,5L op 100km, dus dat is ruim 2L per 100km onder de fabrieksopgave.

De route was niet uitzonderlijk spannend. Opzich mooie wegen, maar meer op snelheid (grote stukken 110km/u). Daardoor waren we dus ook net na het middag uur al over de Noorse grens.

Net voor het eten nog even gestop om fotootje te nemen van het uitzicht.

Na het eten maar besloten gelijk verder te rijden, alhoewel we dan wel redelijk vroeg op de camping zouden zijn. Onderweg wel mooie uitzichten in Noorwegen.

Nog even gestop bij een waterval in Formofoss. Niet zo heel erg groot, maar de stroomversnelling is wel leuk om te zien.


Na de waterval naar de camping gegaan en tenten opgezet.

Even boodschappen gedaan bij de lokale Spar. Als interessant ontbijt beleg een potje bananen pasta meegenomen, maar dan wel met zeer hoge concentratie banaan. Morgen maar eens proberen op brood :)

Vorige dag - Volgende dag