copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Info

Vakantie in Scandinavië

Vorige dag - Volgende dag

Kil (S) naar Älvdalen (S)

Gevonden WLAN punten

Maandag 2 juli 2007

Vanmorgen om 07:00 op. Eerst even wat eten, deze keer natuurlijk wat meer in Zweede stijl met polar brood en silt (jam :) ). Daarna douchen, inpakken en onderweg. Gelukkig hadden we weer een zonnetje, dus weer lekker met het dakje eraf gereden.

Even een kort een tussenstopje gemaakt bij een meer om even de benen te strekken.

Ongeveer anderhalf uur later was het alweer tijd voor de lunch. Vandaag ook weer lekker buiten kunnen lunchen.

's Middags gestopt in Gesunda om daar de berg op te gaan. Met een stoeltjes lift zijn we daar ongeveer 500 meter omhoog gegaan en hadden we een prachtig uitzicht over het Siljan meer.

En daarna natuurlijk weer met de lift naar beneden, deze keer met de camera in aanslag.

Daarna zijn we doorgereden naar de camping (op deze camping hebben we 2 jaar terug ook gestaan). Aangezien de hutjes hier goedkoper zijn voor twee personen dan het opzetten van de tenten, hebben we weer een hutje genomen.

Voor het avondeten en het ontbijt en de lunch van de volgende dag zijn we boodschappen wezen doen bij de lokale ICA. Deze keer ook nog even gekeken naar een opwaardeer setje voor de prepaid kaart die Jens voor me heeft geregeld (dank Jens!!). Gelukkig verkopen ze die:

En het blijkt nog te werken ook! Voor ongeveer een tiende van het bedrag dat je aan roaming kosten kwijt zou zijn kunnen we nu via het internet de weersvoorspelling in de gaten houden. Zeer handig..

Na het weer kijken was het tijd om eten te gaan koken. Combinatie van rijst, vegetarische mix en vlees (tja, je moet het een beetje origineel houden).

Gelukkig had ik nog net m'n camera in de aanslag. Tijdens het eten kwam vlak bij twee van die zeer hyperactieve kleine vogeltjes voorbij, erg grappig gezicht.


Vorige dag - Volgende dag