copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Info

Vakantie in Scandinavië

Vorige dag - Volgende dag

Eskilstuna (S) naar Nävekvarn (S)

Dinsdag 9 augustus 2005

Vanmorgen zo rond 07:00 wakker. Gelukkig voelde ik me een stuk beter dan de dag ervoor. De ruim 11 uur slaap die ik heb gehad heeft blijkbaar geholpen. Het was droog dus we konden alles lekker op ons gemak inpakken. Voor de zekerheid dat maar even eerst gedaan, daarna ontbijten en douchen. Toen weg bij de uitgang van de camping. Deze heeft een pincode systeem op de slagboom zitten. Maar met een auto zo laag als een Elise kan je er gewoon onderdoor :)

Daarna onderweg. Weer een paar ontzetten mooie wegen gereden, met lekker veel bochtjes (klik op het plaatje voor een filmpje).


We zijn daarna richting Upsala gereden. Vanaf daar hebben we het stukje uit Ghostrider gereden, maar dan in tegenovergestelde richting en iets minder snel, maar toch nog lekker door kunnen rijden.


Zo tegen 13:00 uur even gestopt om te luchen.

Zo richting 13:30 reden we Stockholm binnen. Echt super druk. We wilden naar het Vasa museum, maar het parkeerterrein was zo vol en het was zo druk dat we maar zijn doorgereden. In iedergeval nog wel wat plaatjes van stockholm kunnen schieten.

Na Stockholm eerst maar even gestopt voor brandstof en even uitblazen. Daarna weer lekker de rustige wegen opgezocht

Zo tegen 15:45 kwamen we ons eerste pontje tegen van de hele reis. Tot m'n verbazing is hij nog gratis ook. Iets wat ik in Nederland niet gewend ben.

Onderweg kwamen we nog een stuk tegen waar ze blijkbaar een nieuwe weg aan het aanleggen zijn. Het is wel erg duidelijk dat dat op een iets andere manier gaat dan in Nederland, de ondergrond is ook iets anders :).

En we kwamen nog een interessant naambordje tegen!

Tegen 18:00 kwamen we aan in Nävekvarn, bij de camping. Daar hebben we ingechecked en de tenten opgezet. Ik begon me alweer redelijk brak te voelen dus na het eten en afwassen maar weer snel m'n bed in gedoken om voldoende slaap te krijgen.

Vorige dag - Volgende dag