copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Info

Vakantie in Scandinavië

Vorige dag - Volgende dag

Stabbursnes (N) naar Inari (F)

Zaterdag 30 juli 2005

Vanmorgen weer netjes om 07:00 wakker. Standaard rijtje weer natuurlijk, alleen gelukkig geen natte tent inpakken. Gelukkig was het ook droog, dus we hadden even de tijd om de auto's wat op orde te brengen. Even beetje opruimen, banden spanning controleren en banden op druk brengen.

Bij controle van de banden van de Elise kwamen we erachter dat die toch een beetje sneller gingen dan verwacht. We moeten dus even gaan kijken of we een set nieuwe achterbanden kunnen scoren. Aangezien we nu een beetje lastig zitten met het weekend wordt dat waarschijnlijk a.s zondag in Rovaniemi zoeken naar een banden toko en dan maandag kijken of ze een setje banden hebben liggen in 225/45R17.

Daarna even de was wezen ophalen (die was ondertussen overigens niet eens helemaal droog uit de droger gekomen). Even opvouwen, inpakken en onderweg. Op het laatste nippertje nog wat postzegels gehaald bij de receptie en gelijk de ansichtkaarten op de bus gedaan.

Eenmaal onderweg bleef het zowaar even droog.

En nog even een filmpje (even op het plaatje klikken).


Helaas bleef het alleen niet lang zo. Zowaar onderweg wel weer een aantal rendieren gespot. Zelfs lang genoeg voor een foto.

's Middags dus maar weer even in de auto gelunched. Buiten was niet echt te doen. Nog even een filmpje gemaakt, mooi stukje, maar wel een beetje nat..


Zo rond 14:30 zijn we de grens met Finland weer gepasseerd en zijn we richting Inari gereden. Onderweg zag je de begroeiing weer redelijk veranderen. Ook werd het weer duidelijk beter, met zo nu en dan zelfs wat zon.

Eenmaal aangekomen in Inari hebben we eerst even boodschappen gehaald bij de lokale supermarkt. Daarna een camping opgezocht. Zodra we de tenten hadden staan begon het te regenen. Gelukkig was het maar kort, en begon de zon zelfs een beetje te schijnen.

Daarna even eten koken, eten, afwassen. Nog even op de camping rondgekeken, maar daar lijkt verder weinig te doen te zijn. Dus maar even gekeken naar de route voor morgen en het website bijwerken.

Nog even een beetje relaxen en straks in de slaapzak.

Vorige dag - Volgende dag