copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Info

Vakantie in Scandinavië

Vorige dag - Volgende dag

Lycksele (S) naar Trehörningsjö (S)

Gevonden WLAN punten

Donderdag 12 juli 2007

Vandaag wat later opgestaan, waren zo 07:45 wakker. Eerst ontbijten natuurlijk. Gister hebben we nog nieuw brood gehaald bij de ICA. Wat we dachten wat normaal polarbrood zou zijn, bleek een iets grotere variant.

Na ontbijt even douchen, tenten opruimen en afrekenen. Tot nu toe de duurste camping waar weg gestaan hebben, SEK 390 voor twee tenten.
Op goed geluk dakjes er maar afgehaald. Het weer zag er best redelijk uit en volgens de voorspelling zou het tot het begin van de middag droog moeten blijven.

Aangezien we als bestemming een vrij klein plaatsje hebben gekozen, zijn we tussen de middag gestopt in Vilhelmina om even geld te pinnen en boodschappen te doen. Was nog steeds lekker weer dus we hebben daar ook maar gelunched.

Na de lunch bleek de voorspelling wel vrij accuraat te zijn. Maar snel de auto's aan de kant gezet en het dak erop gedaan.

De route zelf was niet echt heel erg spannend. Er waren wel een aantal leuke stukken tussen, maar verder veel doorgaande weg of erg slechte weg.


Net na 16:00 kwamen we in de buurt van de camping. Deze ligt vrij afgelegen en je moet er eerst nog een spoor voor kruisen. Dat blijkt nog een druk stuk spoor te zijn ook.

Eenmaal bij de receptie aangekomen hebben we eerst maar even geinformeerd naar een huisje, aangezien de lucht er nou niet echt zonnig uit zag. Dat bleek mee te vallen, voor SEK 360 hebben we het simpelste huisje genomen.

Bij simpel moet je dan denken aan een kookplaat, koelkast, servies en pannen, tafel met stoelen en 2 stapelbedden. Niet slecht dus. Aangezien we een koelkast hebben zijn we even het dorp in gelopen om te kijken of daar nog een supermarkt zat. Daar even wat melk gehaald en een pakje jordgubbs kräm (aardbeien creme). Even mixen met wat water en laten opstijven in de koelkast.

Na het eten even afwassen, website bijwerken en nog even wat lezen en een serie kijken.

Vorige dag - Volgende dag