copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Info

Vakantie in Scandinavië

Vorige dag - Volgende dag

Straumen (N) naar Skibotn (N)

Gevonden WLAN punten

Zaterdag 7 juli 2007

Vannacht zijn er al een paar spetters regen gevallen. Vanmorgen was het gelukkig droog en de tenten waren ook al opgedroogd. Maar tijdens het ontbijten voelden we wel al een paar spetters. Dus eerst maar even de tenten ingepakt en daarna douchen. Gelukkig alles droog in de auto gekregen. Daarna onderweg gegaan. Deze keer met de dakjes erop en dat bleek niet onverstandig te zijn.

Tegen 10 uur even een tussen stopje gemaakt. Het was nog iets aan het spetteren, maar het regende niet meer continue.

Onderweg wel weer mooie uitzichten vanaf de E6.

Route was best wel erg leuk sturen, mooie bochten, veel hoogte verschil.


Om 10:30 kwamen we bij ons enige pont aan voor deze dag. Zowaar konden we gelijk oprijden, we hoefden helemaal niet te wachten! Echt vol was de pont ook niet, ruimte zat over.

Vanaf de pont nog een paar mooie plaatjes geschoten.


Na aankomst weer even een stukje sturen en even na 12:00 gestopt voor de lunch.

Tja, natuurlijk kan je niet even ongestoord lunchen. Al vrij snel kwamen er twee Noren het terrein op gereden met de vraag of ze onze auto's mochten fotograferen :)

We hebben de hele week al heel wat borden gezien die waarschuwen voor rendieren, elanden en ander overstekend wild. Maar tot nu toe zijn we nog helemaal niets tegenkomen. Natuurlijk verwacht je hier zeker rendieren te zien. Dus we waren ook wel verbaasd toen dit gebeurde.

In de middag nog een paar mooie plaatjes geschoten.

Richting 17:00 aangekomen bij de camping. Aangezien we geen idee hebben wat voor weer het gaat worden hebben we maar een hutje genomen.

Helaas bleken alle supermarkten al dicht te zijn na 16:00 op zaterdag. Gelukkig was er nog wel wat te koop in de camping winkel, dus daar maar even wat avondeten gekocht en wat brood voor de volgende ochtend.
We hebben ook voor NOK 25 internet toegang genomen. Even kijken wat voor weer het wordt en een poging doen om tussentijds het website te uploaden.

Vorige dag - Volgende dag