copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Opel Speedster 2.2 16v

Interieur

Een tijd terug ben ik al begonnen met het interieur toen ik het dasboard veranderd heb en wat onderdelen zwart geanodiseerd heb. Nu ben ik verder gegaan en het karwei afgemaakt. Ik heb eerst wat van de resterende aluminium onderdelen verwijderd.

img

De onderdelen heb ik afgegeven bij Nederlandse anodising. Na iets langer dan origineel geplaned heb ik de onderdelen terug gekregen.

img

Toen heb ik met Wilbert gesproken, die ook mijn dashboard heeft gedaan. Hij wilde nogmaals voor mij aan de slag en de rest van mijn interieur bekleden! Aangezien ik niet zo goed ben met kleuren, heb ik hem gevraagd voor een leuk idee. Hij zei dat er wat geel in zou komen.

En wederom heeft ie geweldig werk afgeleverd! Toen ik de onderdelen terug kreeg zagen ze er fantastisch uit! Ik kon niet wachten tot ze in de auto zaten.

img

Ik moest eerst nog wat wijzigingen maken, maar dat was gepland. Ik heb een andere startknop geplaatst. Deze heeft het ledje voor het alarm geintegreerd en heeft een mooie aluminium afwerking. Alle panelen zijn vastgezet met klitteband, wat geweldig werkt!

Nu eerst een paar foto's van het resultaat :D

img

img

img

img

img

Ik ben HEEL erg blij met het resultaat. Het ziet er geweldig uit, zo veel beter dan hoe het eerst was. Alles voelt veel meer zoals het eigenlijk af fabriek kad moeten zijn. Met hele grote dank aan Wilbert!!