copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Opel Speedster 2.2 16v

Debadge voorkant

Vanaf het begin dat ik de Speedster had wilde ik de balk uit de gril halen. Ik vind hem persoonlijk veel te groot, zonder de balk ziet de Speedster er veel beter uit. Ik had de balk heel willen houden, maar dat betekend dat de front-clam eraf moet, wat me nou net teveel werk is hiervoor. Dus dan de balk maar aan stukken snijden.
Het viel me tegen hoe vast de balk zit. Maar met de dremel en een boormachine ging het uiteindelijk wel. De balk is wel redelijk in stukjes.

img

Het probleem is wel dat de schroeven naar binnen vallen. Maar je kunt de onderkant van de neus losmaken van het alumium en zo proberen de schroeven eruit te vissen. Ik ben er eentje kwijt geraakt, die kon ik niet terugvinden. Vreemd genoeg hoor ik ook niets rammelen. Het werkt een stuk makelijker als de auto dan op de krik staat, maar is natuurlijk niet noodzakelijk.

img img

Ik wil toch nog ergens iets op de auto houden dat je kunt zien dat het een Speedster is. Dus ik heb de badge van de achterkant op een stuk plastic gelijmd met tiewraps er doorheen.

img

De badge heb ik rechtsonder aan de gril bevestigd.

img