copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready

Ga terug naar Mijn appartement

Week 7

20/02/2000 Zondag
Ik heb het totale appartement opgemeten voor het behang. Dat moet nog steeds besteld worden, en het wordt wel tijd dat dat eens gaat gebeuren. Verder heb ik even gekeken of mijn trekveer wel lang genoeg is om kabels te trekken door de aangelegde buizen. Blijkt aan de korte kant te zijn, dat wordt dus een langere halen. Ook nog even een lampje opgehangen in het toilet en gecontroleerd welke stopcontacten op welke groepen zitten (bleek niet helemaal te kloppen met wat de electricien had genoteerd).

18/02/2000 Vrijdag
Vrij weinig in huis gedaan. Wel even de levering van de plinten nagelopen. Mis nog wat kleine dingen, maar meeste is er.

17/02/2000 Donderdag
's Ochtends oplevering van het appartement. Erg weinig gebreken. Hier en daar wat kleine dingen, die me overigens niet eens waren opgevallen. Maar daar komen de diensten van Vereniging Eigen Huis om de deur kijken. Ik ben wat blij dat ik hun heb ingehuurd bij de oplevering, erg nuttig. s' Middags natuurlijk even met pa en ma wezen kijken. Nog een extra probleem gevonden. Blijkbaar is door de warmte van de verwarmingsbuizen de vloer in de woon kamer op een plek gebarsten. De buizen liggen te dicht aan het oppervlak van de vloer. Direct even gemeld bij de uitvoerder, ik moet nog even nakijken of ik dat nog officieel op papier moet doen.