copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready

Ga terug naar Mijn appartement

Slaapkamer

Voor de slaapkamer zijn twee dingen belangrijk:
  • een nieuw bed
  • voldoende kastruimte
Aangezien mijn bed erg oud is en nodig aan vervanging toe is ben ik al een tijd aan het kijken naar iets nieuws. Als eerste ben ik gaan kijken bij Auping. Daar heb ik goede ervaringen mee (mijn huidige bed heeft ook een auping spiraal). Mijn voorkeur gaat bovendien uit naar een bed zonder ombouw. Ik vind het erg mooi om een bed op poten te hebben waar je gewoon onderdoor kan kijken. Dus kwam ik uit bij het Royale model van Auping. Na nog wat zoeken bij andere leveranciers blijkt Auping de enige te zijn die een dergelijk model heeft wat ik mooi vind. Bovendien is hij leverbaar in aluminium kleur, wat mooier is dan in het zwart:

Uiteindelijk heb ik het bed besteld bij van der Linden in Waddinxveen. Ik heb al meer ervaring met deze zaak (o.a. vloerbedekking). De uiteindelijk configuratie is ook gelijk maar helemaal electrisch geworden (hoe meer electrische toys hoe leuker). Voor de rest van de mogelijke opties zie: Auping.

Als tweede moet er een grote slaapkamerkast komen. Via een advertentie heb ik bij Silco in Waddinxveen uitgekomen. Deze hadden eigenlijk precies staan waar ik naar opzoek was: een schuifdeuren kast in hoekvorm met de deuren van grond tot plafond (zie bijvoorbeeld deze plaatjes). Alles wordt op maat gemaakt en ook de indeling kan helemaal wordt aangepast. De uiteindelijke versie waar ik opuit gekomen ben heeft zwarte zijpanelen en 5 schuifdeuren met over de hele deur een spiegel. Verlichting is ook gelijk meegenomen, boven elke deur wordt een halogeenspot weggewerkt in het spanplafond.