copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Info

Maarten Memorial 2009

Een warme en zonnige maandag was het tijdens de zesde editie van Maarten Memorial.

Vorig jaar heb ik mijn blog geupdate gedurende de dag, deze keer heb ik twitter gebruikt, aangezien dat nog makkelijker is als je onderweg bent. Om alles wat makkelijker leesbaar te maken heb ik een kopie van alle twitter berichtjes (inclusief foto's) op mijn blog gezet:

Maarten Memorial blog en twitter berichten

Ik heb nog redelijk wat foto's kunnen schieten en ook nog een aantal van Leo gekregen (hartelijk dank daarvoor!). Er zijn teveel foto's om ze op deze pagina te plaatsen, dus ik heb ze in mijn foto album gezet. Dat zou een stukje beter te lezen moeten zijn. Je kunt ze vinden op:

Maarten Memorial 2009 foto album

Ik heb ook nog een paar filmpjes. De eerst is van Yvo Tuk. Ook dit jaar heeft hij weer een geweldige briefing gegeven op Zandvoort, dus ik kon het niet laten om hem deze keer op te nemen :)


En dit jaar was de eerste keer dat Lee Towers (ambasadeur voor de Daniel Den Hoed kliniek) er was. En hij moest even zitten in Arno z'n Elise voor een foto sessie! :)


En naturlijk heb ik ook opnames vanuit de auto van de twee sessies die ik op het circuit gereden heb.Zoals je hebt kunnen zien op twitter of mijn blog is er een cheque uitgereikt voor 100.000 euro. Dus buiten dat iedereen een geweldige dag heeft gehad, is er wederom een grote hoeveelheid geld opgehaald voor het gevecht tegen kanker!

Dank hiervoor!