copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Info

Maarten Memorial 2008

Dit jaar was de 5e editie van Maarten Memorial. Deze keer heb ik als experiment geprobeerd in de loop van de dag op mijn blog wat foto's en filmpjes te posten. Uiteindelijk is het goed gelukt, 8 updates over de loop van de dag, dus de voortgang was bijna live te volgen :)

Als aanvulling op de blog, heb ik op deze pagina nog wat ander materiaal staan.

Na aankomst en stickeren even wat foto's genomen van de wederom prachtige verzameling exclusieve auto's.

Na de weer goed verzorgde lunch was de rijdersbriefing en zijn we vertrokken richting Amsterdam. Het weer was geweldig, zelfs een beetje aan de te warme kant. We hebben het hele stuk gereden met het dak eraf en de ramen open :).

In Amsterdam is de geluidstest gedaan bij Pitstop. Niet echt iets waar mijn auto in uitblinkt, uitlaat systeem is natuurlijk ontworpen op goede doorstroming en zo goed mogelijke demping. Bij maximaal toerental kwam er bij mij 105db uit zetten, geen gek getal voor even een handmeting.

Daarna was het door naar Zandvoort om daar even wat te eten en klaar te maken voor wat rondjes op circuit. Helaas gaf een blik op de buienrader een minder positief beeld. Ondanks de eerdere voorspellingen kwamen er buien aan, precies bij Zandvoort. Alle sessies zijn dan ook verreden in de regen, maar gelukkig ging het VEEL minder hard dan vorig jaar. De baan kreeg geen tijd om echt nat te worden, dus de grip was nog prima.Daarna was de veiling. Ondanks de regen werd er weer bizar geboden op de verschillende objecten, erg leuk om te zien.

Na de veiling werden alle vrijwilligers die dit jaar weer vele uren in de organsiatie hebben gestoken in het zonnetje gezet.

Uiteindelijk werd dan de check gepresenteerd met de totale hoeveelheid geld die dit jaar is opgehaald. Een geweldige EUR 129.000!!

Daarna zijn we terug gereden naar Rotterdam om de passagiers daar weer af te zetten. Al met al een lange dag, we kwamen daar zo 22:30 aan.

Na even een korte stop bij de Mac voor een milkshake naar huis gereden met een blij en voldaan gevoel. En zo te zien was ik niet de enige :D

Vanaf hier hartelijk dank aan iedereen die dit evenement wederom mogelijk hebben gemaakt, geweldig! En natuurlijk ook een hele grote

Dank je wel!

aan iedereen die heeft gesponsord! Top dat er weer zo'n enorm bedrag is opgehaald in zo'n korte tijd. Ik denk dat 1 van de reacties die ik heb gekregen van een van mijn sponsoren het helemaal samenvat:

"Wowww.... alle kleine beetjes helpen echt ;-)"

Dank allemaal en tot volgend jaar!