copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Info

Maarten Memorial 2007

Vandaag was het dan zo ver, de 4e editie van Maarten Memorial. Om 10:30 was het verzamelen op het parkeerterrein bij de Kuip in Rotterdam. Daar werden de auto's voorzien van stickers van de verschillende sponsoren. De opkomst was ook dit jaar weer geweldig, een ontzettend leuke mix van auto's.

Hieronder een paar foto's van auto's die mij op zijn gevallen.

De ontvangst was weer prima geregeld, voor iedereen was er koffie en thee en een complete lunch. Om 13:00 werd de rijdersbriefing gehouden, waarin nog even kort de indeling van de dag werd besproken. Daarna was het onderweg naar Zandvoort. De hele rit prima weer gehad, weliswaar een beetje bewolkt maar heerlijk zonder dak kunnen rijden.

Zo rond 15:30 was iedereen aangekomen in Zandvoort. Daar werd mijn auto nog even voorzien van een andere kleur sticker, zodat ik alsnog kon meerijden in de groep van ervaren circuit rijders.

Iedereen had nog even de tijd om na te praten over de rit naar Zandvoort.

Van 17:00 tot 19:00 zouden we dan op het circuit rijden. Helaas werkte het weer deze keer niet mee, het begon te regenen. Toch zijn vrijwel alle rijders het circuit op gegaan. Petje af daarvoor, aangezien er toch zeker een aantal auto's bij waren waarbij dat erg lastig rijden geweest moet zijn.

De snelheid lag natuurlijk wel een stuk lager dan op een droog circuit. Hieronder twee filmpjes van de twee sessies die we gereden hebben.

Tijdens de eerste sessie was de baan nog erg glad. De sessie was helaas ook erg kort, aangezien er een auto langs de kant stond.


Bij de tweede sessie was de baan al wat beter geworden, het was hier een daar mogelijk in iedergeval iets meer tempo te rijden.


Na het circuit rijden was de veiling. Daarna werd bekend gemaakt hoeveel er deze keer is opgehaald, en dat was niet mis!

Zo tegen 20:30 was het weer tijd om iedereen terug te brengen naar huis. Nog even een ritje naar Rotterdam, deze keer via de snelweg. Zo rond 21:30 waren we weer bij het stadion aangekomen.

Het was weer een geweldige dag. En ondanks het beetje regen heb ik alleen maar positieve reacties gehoord van iedereen :).
Vanuit hier ook weer mijn hartelijk dank aan de organisators die er weer veel tijd in hebben gestoken: alles was weer prima geregeld! Hopelijk kan ik er volgend jaar weer bij zijn.