copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready

Ga terug naar Info

Motorrijden

Weynand had het idee om eens een beetje te gaan proefrijden op een motor. Dus zouden we een keer op een zaterdag een leuke motor huren. Goed, hij had dus gelijk maar een Honda Blackbird gehuurd. Frank wilde ook wel mee, dus met motor en auto richting Amsterdam om het gevaarte op te halen. Frank op de motor en Weynand en ik in de auto met camera er achteraan. Echte blik op de weg acties dus!


Frank op z'n Kawa.

Eenmaal bij KAV zijn we een stukje door Noord Holland gaan rijden. Lekker over binnendoor weggetjes, langs het water etc. Zowaar ook nog een stukje sight-seeing gedaan, en natuurlijk gelijk een terrasje gepakt.

Blaat... Ook de koffie was lekker ;-)


De serveerster voerde de volgels bij gebrek aan klanten.

Frank had zelfs een kaart meegenomen, dus er werd nog echt een route uitgestippeld ook!


U bent hier.

Op het parkeerterrein moest Weynand natuurlijk ook even een rondje proberen. Lekker rustig, dus bochtjes oefenen ;-).

Tussendoor zijn we nog een paar keer gestopt. Even een paar rustige plekjes opgezocht om wat foto's te maken en natuurlijk van motor te wisselen.

En Frank had toch nog wel een speciale actie op een of ander bedrijven terrein:


Look ma, no hands!

Hier nog een paar foto's van de Honda en Kawa naast elkaar.

Uiteindelijk hebben we de motor weer tegen de avond ingeleverd. Iedereen was het er in iedergeval over eens dat hij erg snel was, ondanks het vrij hoge gewicht. Weynand gaat toch nog een keer zijn droommotor huren, een Kawasaki ZX-9R, dus waarschijnlijk heeft dit verhaal nog wel een vervolg ;-).