copyright 1998-2018 by Mark Verboom
ipv6 ready RSS Feed Switch to English

Ga terug naar Nieuws

Getuigschrift Essent Kabelcom

Hiermee Verklaard @Home dat Mark Verboom, geboren op 30 oktober 1973, gedurende de periode van April 2003 tot september 2006 bij ons 40 uur per week in dienst is geweest Bij @Home (tot voorkort Essent Kabelcom) in de functie van Sr Unix Administrator.

Wij hebben Mark Verboom leren kennen als een accurate medewerker, die de opgedragen werkzaamheden steeds tot onze volle tevredenheid heeft verricht. Voor zijn collega's was hij vriendelijk en behulpzaam.

Mark heeft onderandere meegewerkt aan de profesionalisering van de Unix afdeling, door middel van invoering van procedures, afbakening van verantwoordelijkheids gebieden, en uniformering van het machinepark. Tevens heeft Mark tot aan zijn uit dienst treding, een coordinerende rol vervuld. Dit hield in: Het plannen van verschillende werkzaamheden, het bijhouden van on-call sheets, het bijwonen van verschillende vergaderingen, en de directe aansturing van een team van 7 tot 10 personen.

Mark heeft zijn bijdrage geleverd aan de volgende projecten:

  • News upgrade (het schaalbaar inzetten van een news platform voor 500.000 klanten)
  • Mail upgrade (het schaalbaar en redundant opzet van een mail platform voor meer dan 1 Milj. Mailboxen)
  • Invoering van Linux standaarden binnen het bedrijf.
  • DNS, Webspace, Provisioning systeem, etc, etc.
Ik heb Mark leren kennen als een zeer ervaren Sr.Unix sysadmin, waarbij de communicatieve vaardigheden minstens net zo sterk zijn. Deze combinatie kom je niet vaak tegen in het vak. Ik kan Mark sterk aanbevelen bij iedere werkgever die serieze (verbeter) stappen wil maken binnen de IT sector, en zou (als hij dat zou willen) hem direct weer terug in dienst nemen!

Wij danken Mark Verboom voor de uitstekende medewerking en wensen hem voor de toekomst het allerbeste toe.

Egmond Aan den hoef, 20 jan. 07
Jan Sentveld,
Manager Development Apps & Support